Over ons

Wie zijn wij?

Uw adviseur in energiebesparing!
23642733_xl-m
Maar wie zijn wij nou?

Wijsman Energy Systems is een adviesbureau en installatiebedrijf, gespecialiseerd in energiebesparing. Door onze specialistische kennis en jarenlange ervaring met betrekking tot energiebesparing zijn wij uitermate geschikt om met u mee te denken over uw situatie en wat u kunt doen om energie te besparen.

Het bedrijf heeft 10 medewerkers, van adviseur tot technisch coördinator. Wij zijn gevestigd in het buitengebied van Zoetermeer.

Wat kunnen wij betekenen voor u?

Heeft u plannen om energiebesparing toe te passen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Dan ben u bij Wijsman aan het goede adres. Onze adviseur zal bij u langs komen en uw situatie in kaart brengen (bv. energiekosten, rendement). Op basis daarvan geven wij u een advies over de mogelijkheden voor energiebesparing. Dit kan zijn: de aanschaf van zonnepanelen, een pelletboiler en/of energiezuinige verlichting.

blog_3

Wijsman....

in cijfers
2000000
WP
10.000
LED verlichting
1000
Asbestsaneringen
500
Pelletboilers

Ons team

Maak kennis met het team van Wijsman
  • Arnold van Lent

    Arnold is onze adviseur voor alle duurzame oplossingen. Hij heeft zich vooral gespecialiseerd in zonnepanelen.

  • Sander Wijsman

    Al tijdens zijn studie HBO Agrarische Bedrijfskunde in Dronten is Sander begonnen met zijn bedrijf Wijsman Duurzaam. Na het behalen van zijn diploma heeft hij het bedrijf verder uitgebouwd. Sander heeft de algemene leiding over het bedrijf en treedt landelijk en internationaal op als adviseur. Door zijn jarenlange ervaring op het gebied van energiebesparing is hij uw ideale sparringspartner. M 06-41404982 E sander@wijsmanduurzaam.nl